• 2222
  • 3

wilujeung sumping

Tentang Kami

MJE bearing mangrupa parusahaan industri sarta integrasi dagang, lokasina di Hongkong na pabrik daratan lokasina di propinsi Shanghai tur SHANGDONG. Urang husus dina produk arah dina watesan desain, pabrik, jeung jualan keur 15 taun kaliwat, fokus perhatian pinuh kami on bisnis ékspor dina widang arah .That Éta tempat kami béda ti pabrik sarta perdagangan parusahaan tradisional saperti kami deeply nyaho jero di antara maranehna. MJE ngagabungkeun kaunggulan pabrik jeung layanan perdagangan keur entirety a, maturan produk dipercaya jeung merenah pikeun konsumén peuntas laut.

WhatsApp Online Chat !