Futja e duke Usage

duke Rolling është lloj i bazës saktë pjesë këmbimi. Në mënyrë për të mbajtur saktësi e saj, ne duhet të jemi të kujdesshëm, ndërsa përdorin shembullin it.For, mblidhen dhe çmontimit të saktë, të mbajtur duke mbajtur të qartë, për të parandaluar çështje të huaj nga pushtuesit, për të shmangur përplasjen e fortë dhe për të parandaluar duke mbajtur nga ndryshk dhe kështu me radhë, këto janë të gjitha pikat se ne duhet të i kushtoj vëmendje për të.

 

A: kujdestarisë Bearing

Kushineta janë të veshura me vaj anti-ndryshk para packing.It mund të mbani duke mbajtur në gjendje të mirë, nëse paketimi është i mirë, ndërsa në ruajtjen afatgjatë, ajo duhet të mbahet nën kushtin e 60% lagështi.

 

B: Përgatitja para duke instalim

instalimi Duke nevojë për një vend të pastër dhe të thatë. Për të shmangur pushtimin pluhur, mos e hapni paketimin para duke instalimit. Vaj anti-ndryshk ka performancë të mirë vajosje, si për kushineta të zakonshme mund të instalohet direkt pa pastrim. Megjithatë, sipas shpejtësi të lartë kushineta rradhës, ajo duhet të pastër jashtë vaj anti-ndryshk, duke përdorur vaj të veçantë të pastër.

bosht të pastër dhe të jashtme që mbulon sipërfaqe instalimi carefully.The duhet të ketë asnjë burrs dhe vrimë në mbulimin e jashtme nuk mund të ketë mbushjet hekuri dhe kokrra rërë. Dyfishtë kontrolloni bosht dhe mbulesën e jashtme, të dyja përmasat dhe formimin gabim duhet të jenë në përputhje me vizatimet. Të gjitha mjetet instalimi duhet të jenë të pastër dhe të përputhen me kërkesat e teknologjisë. Ajo mund të lyej me pak vaj mekanike në bosht dhe sipërfaqen e jashtme që mbulon para duke instalimin.

 

C: Instalim Keshillon duke pasur

Nëse duke pasur është ngritur mbi bosht atëherë theksuar në unazën e brendshme, në qoftë se montuar në mbulon e jashtme pastaj theksuar në unaza e jashtme.

Ajo duhet të ushtrojë presion të barabartë në periferik të sipërfaqes unazë dhe të ndalojnë përdorimin e çekan për të trokas në sipërfaqe unazë direkt.

Nëse ndërhyrja në mes unazën e brendshme dhe bosht është shumë e madhe ose madhësia bosht qafa është shumë i madh, ai do të ketë nevojë më shumë presion kur instaloni mbanin nën temperature.However normale, ne mund të ngrohjes dëgjimit në mënyrë që unaza e brendshme do të zgjerohet, atëherë ne mund të vazhdojmë të instaluar .

Zakonisht duke u ndezur nga tank naftës. Për të siguruar temperaturën uniforme e mbajtur, ajo duhet të vihet në kornizë metalike neto të tank të naftës apo të ul receptorin e telefonit atë në vaj të ngrohur up.Also, temperatura të naftës nuk mund të kalojë 120 degree.After instalimit të mbajtur të nxehtë, ne duhet shtypni brendshme unazë dhe bosht shpatullën e fort deri në ftohjen e plotë të mbajtur, si për të shmangur hendekun mes unazën e brendshme dhe bosht shpatullën. Përveç kësaj, ne gjithashtu mund të përdorni pajisjen induksion ngrohje për të ngrohur kushineta.

 

D: Inspektimi pas duke instalim

Ne duhet të bëjë testin e rradhës për të konfirmuar nëse duke instalimit është e saktë apo jo, pasi duke u instaluar. Në fillim, rrotullohen bosht apo mbulesën e jashtme nga hand.If ajo nuk ka abnormity, pastaj të fillojë testin rradhës nga shpejtësi të ulët të hap shpejtësi të lartë pas hapi. Gjatë rradhës, nëse ka zhurmë jonormale apo ndjeshëm rritjen e temperaturës, atëherë ne duhet të ndalet rradhës dhe kontrolloni për të.

 

E: Demontimi i mbajtjes

Kur përdorni duke mbajtur, ne duhet të kontrolloni ose të ndryshojë pjesë rregullisht. Ndonjëherë ajo duhet shpërbërë kushineta. Për të parandaluar bosht, mbulesën e jashtme dhe duke mbajtur nga dëmtimi, ne duhet të përdorin mjet duhur demontimit. Për shembull, përdorni tërhequr mëngë të shpërbërë të përshtatshme.


Ora Post: Sep-25-2018
WhatsApp Online Chat!