• 2222
  • 3

i mirëpritur

Rreth nesh

MJE Duke është një kompani industriale dhe integrimi tregtar, të vendosura në Hongkong dhe fabrika kontinent të vendosura në Shanghai dhe Shangdong Provinca. Ne specializuar në kushineta produktet në aspektin e dizajnit, prodhimin dhe shitjet për 15 vitet e fundit, duke u përqendruar vëmendjen tonë të plotë për biznesin e eksportit në fushën e vinçave .That është ajo ku ne jemi të ndryshëm nga fabrika dhe kompani tregtare tradicionale siç e dimë thellë brenda mes tyre. MJE kombinuar avantazhin e fabrikës dhe të shërbimit të tregtisë për një tërësi, duke ofruar produkte të besueshme dhe të përshtatshme për klientët jashtë shtetit.

WhatsApp Online Chat!