• 2222
  • 3

добредојден

за нас

MJE лого е индустриски и трговски интеграција компанија, кој се наоѓа во Хонгконг и копното фабрики лоцирани во Шангај и Shangdong покраината. Ние специјализирана за лежишта производи во однос на дизајнот, производството и продажбата во последните 15 години, фокусирајќи нашето целосно внимание на извоз бизнис во областа на лежишта .Тоа е каде што ние сме различни од традиционалните фабрика и трговско друштво како ние длабоко знам внатре помеѓу нив. MJE комбинираат фабрика предност и трговија на услуги за интегритет, нуди сигурни и соодветни производи на странските клиенти.

WhatsApp Онлајн Chat!