Mining Equipment

图片 4

industri pertambangan biasane wis kahanan angel karo heavy kathah, bledug lan rereged. Saka ngirim machinery kanggo peralatan loading, iku piranti kang digunakake jam meh 7/24. Amarga kahanan apa khusus, iku beda kanggo ndandani nalika mesin iki break mudhun. Minangka bagean nyisakke utama wong, prewangan tombol penting. Dadi, ing requirement Panggunan prewangan kanggo mesin mining sing mbukak abot lan mbukak rangsang, ing ngemot lan revolusi-kacepetan dhuwur, tetegenan lan revolusi-kacepetan kurang.

Kanthi milih prewangan tengen lan apa sing tepat

pangopènan, operator mining bisa njamin efficiency apa lan nggawe mesin mbukak Gamelan. Bantalan kita duwe fungsi anti-lebu kanggo nolak reged mbebayani, lan uga wis mesin Rampung kanggo nyegah abrasion.
Aplikasi ing wilayah machinery mining. Utamané diinstal jinis prewangan sing minangka nderek:
Deep werni alur prewangan
Bentuke silinder roller prewangan
roller Bulat prewangan
luncip roller prewangan
sudut werni kontak prewangan
Pasang prewangan


WhatsApp Online Chat !