• 2222
  • 3

MJE BEARING iku sawijining perusahaan industri lan integrasi perdagangan, dumunung ing HONGKONG lan pabrik Dharatan dumunung ing provinsi SHANGHAI lan SHANGDONG. We specialized ing produk arah ing syarat-syarat desain, Pabrik, lan dodolan kanggo 15 taun kepungkur, ngarahke manungsa waé lengkap kita ing bisnis kaca ing lapangan arah .Sing ngendi kita beda saka pabrik lan perdagangan perusahaan tradisional kita rumiyin ngerti nang antarane wong-wong mau. MJE gabungan kauntungan pabrik lan layanan perdagangan kanggo kabeh sing, aturan produk dipercaya lan cocok kanggo pelanggan jaban rangkah.

WhatsApp Online Chat !